Başkan Sözlü: “Kör Yolları Açarak İşler Hale Getiriyoruz” Başkan Sözlü: “Adanamızın Tüm Sorunlarını Çözüyoruz”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükdikili, Karakuyu, Kuyucular, Zeytinli ve Gerdan mahallelerini ziyaret etti

Merkez Seyhan İlçesi’nin Tarsus sınırındaki mahallelerinde hemşerileri ile buluşan Başkan Sözlü, Adana’da sorunlara köklü çözümler ürettiklerini, ikinci beş yıllık hizmet süreçlerinde de bu hizmetlerin devam edeceğini ifade etti

“ÖNCE PLANLAMA SONRA ÇÖZÜM”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentin dört bir yanında hemşerileri ile buluşarak onların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Her gün farklı mahallelerde hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Sözlü, hafta sonunu Seyhan’ın Tarsus sınırındaki mahallelerinde geçirdi. Büyükdikili, Karakuyu, Kuyucular, Gerdan ve Zeytinli mahallelerinde kahvehaneleri ziyaret eden Başkan Sözlü, buralarda yaptığı konuşmalarda Adana’da planlamada ve imarda alt yapıyı tamamlamadıktan sonra uygulamaya geçirilen ulaşım projelerinin çözüm oluşturmayacağını bu sebeple Adana Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikle imar alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

“YAŞADIĞIMIZ COĞRAFYAYI KIYMETLENDİRİYORUZ”

Adana’da yeni imar alanları açmadıklarını aktaran Başkan Sözlü, on iki yeni bulvarı kente kazandırdıklarını belirtirken “Kör yolları sonsuz hale getiriyoruz. Şehrin gelecek yüz yılını planlamak noktasında gayret sarf ediyoruz. İkinci beş yıllık görev süremizde de hizmetlerimiz aynı özveri ile devam edecek” dedi. Aşağı Seyhan ve Yüreğir düzeltilmediği, yenilenmediği müddetçe Adana’nın değişmeyeceğini söyleyen Başkan Sözlü, “Bu coğrafyada yaşamak için hep bedel ödüyoruz. Üzerimize düşen yaşadığımız coğrafyayı eserlerimizle kıymetlendirmek, Adanalı hemşerilerimizi refah toplumunun parçası haline getirmektir” dedi.

Başkan Sözlü gittiği kahvehanelerden hemşerilerinin tezahüratları ve alkışlarıyla uğurlandı.