26.ULUSLARARASI ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ

Değerli Basın Mensubu,

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 23- 29 Eylül 2019 tarihleri arasında sürecek olan 26. Uluslararası Altın Koza Adana Film FestivaliAtatürk Anıtı’na Çelenk Koyma Töreni’yle başlıyor.

23 Eylül 2019Pazartesi (YARIN) saat 10.30’da Atatürk Parkı’nda yer alan Atatürk Anıtı’nda; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Altın Koza A.Ş. yönetim kurulu ve festival yürütme kurulu üyeliklerini yürüten  Menderes SamancılarTimur SavcıNebil Özgentürkİsmail TimuçinKadir Beycioğlu,  Altın Koza A.Ş. yönetim kurulu üyeleri Kadir ÇankayaAli KuşçuHalil Şahan, Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratları, sinema ve sanatseverlerin katılımlarıyla gerçekleşecek. Atatürk Anıtı’na Çelenk Koyma Töreni’nde şahsınızı da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

23 EYLÜL 2019, PAZARTESİ