Adana Hava Durumu
Arama Yap
Facebook Youtube Twitter RSS
Genç Fikirler Güçlü Kadınlar Sinekle Mücadele Otobüs Saatleri Etkinlik Takvimi Aykome Hizmetleri Toplu Sms Hizmeti nikah Sosyal Medya Resmi Hesapları
Yeni Adana İmar İnşaat

YENİ ADANA İMAR İNŞAAT

Şirketimiz 1986 yılında Adana Belediyesi tarafından Yeni Adana Projesinin gelişmesine katkı verebilmek için kurulmuş ve bugüne kadar 10.000 in üzerinde konut ve işyeri yapmış ve şehrimizin Güneyinde bulunan %30 u konuta  %70 i sosyal alanlara ayrılmış 270.000 m2 alanda ilk kentsel dönüşüm uygulamasını gerçekleştirmiştir.

Adana Büyükşehir Belediyesi güvencesinde hizmet veren şirketimiz toplumun her kesimindeki Adanalıya konut ve işyeri ürettiği gibi Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen görevleri kâr gayesi gütmeden ve sermayesini koruyarak hizmet vermektedir.

Çağdaş, güvenilir, kaliteli iş hacmini ve hizmet hedefini çeşitlendiren; projeler üreten ve bu projelerin hayata geçirirken hizmet sunumunda kaliteyi esas alan, toplumun ihtiyaçlarına göre hizmet vermektedir.

Kadromuz; Şirketimiz güçlü ve tecrübeli bir teknik kadroya sahip olup, planlama, uygulama, pazarlama ve satış sonrası hizmet veren birimleriyle, 22 yıldır toplumun güvenini kazanmış ve hedef seçtiğimiz her noktada ilgi görmüş ve yaptığımız her proje, tamamlanmadan satılmıştır.

Adana Büyükşehir Belediyesinde güvencesinde hizmet veren şirketimiz, bu güvene layık olabilmek için dünyadaki değişen teknoloji ve kaliteyi Adanalıların hizmetine sunmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres:                  Belediye Evleri Mh. 84298 Sk.  No: 21 A1 01160   Çukurova / Adana

Tel:                        +90 (322) 881 00 13

Fax:                       +90 (322) 239 29 32